FĹ‘oldal
RĂłlunk
HĂ­rek
KĂ©pek
Blog
Kapcsolat
2015-05-07 08:33:00
Kérjetek és megadatik néktek!

Sajnos a napjainkban meglévő Pálos rend már nem működik olyan formában és olyan hatásfokkal, mint azt a régi időkben tették.

 

 

 
A fehér táltosok, a pálosok folyamatosan imádkoztak a magyarságért, még éjszaka is! Ez szellemi szinten nagy segítség egy nemzet sorsának a jó úton tartásához.
 
Sajnos ezt tudták a rosszakaróink is, ezért felszámolták a régi rendet, és annak hatásos működését! Így napjainkban a nemzetünk szervezett szellemi védelem nélkül áll olyan erők támadásában, amelyek gonoszságra használják a tudat hatalmát!
 
Ezért én itt egy kéréssel fordulok mindenkihez, hogy reggel, amikor felébredt, és este, mielőtt lefekszik, imádkozzon a magyarság feltámadásáért. Azért, hogy a Pálosok megszűnt munkásságát helyettesíteni tudjuk, és így szellemi, és lelki szinten segíteni bírjuk hazánk újjá épülését, feltámadását. Ez lesz minden megújulásnak az alapja! Ezért kérlek rá, hogy imádkozz a saját nemzetedért, és a pálosok munkáját önkéntesként vidd tovább a magyarság megsegítésének érdekében!
 
Ez egy felhívás volt! Nem a pénzedről szólt! Csupán a szándékod komolyságáról, hogy tényleg szeretnél-e hazádon segíteni, vagy sem? Akinek már sikerült megfényesítenie annyira a lelkét, hogy Istennel imádkozzon, az a magyarságért cselekedje meg ezt most! Ez többet fog érni minden politikai cirkusznál, minden tüntetésnél, gazdasági programnál, és egyéb erőlködésnél. Azért, mert minden a szellem és a lélek szintjén dől el. Ezért, aki valóban szeretne változást, az kezdjen imádságba Magyarországért, és a szétszóratott magyarságért! Most kell majd megmutatni, szobádnak rejtekén, hogy milyen komolyak a segítési szándékaid a hazáddal kapcsolatban!? Mert a kiabálás nem túl sokat ér már! Eljöttek azok az idők, amikor érdemes befelé fordulni, Önmagunkban felfedezni az Igazságot, és elkezdeni imádkozni nemzetünkért! Úgy, ahogyan régen a Pálosok tették ezt. Neked, és nekünk kell imádkoznunk, hogy helyettesíteni tudjuk az ő áldásos munkásságukat!
 
Imádkozz reggel és este, és fontos, hogy kérd Jézus Krisztus nevében a következőket:
 
"Kérem az Istent, Jézus Krisztus nevében, hogy Magyarországot szabadítsa meg
minden gonosztevőjétől, rosszakarójától, hogy a magyarság ismét Istennek tetsző,
szabad életet tudjon élni, a Szent Korona Alkotmánya szerint!
A magyar gazdaság legyen magyar kézben!
Magyar vezetők legyenek az ország vezetésben!
(Olyanok, akik méltók az iránytásra)
NagyMagyarország legyen újra egységben!
Béke és boldogság legyen a Kárpát-medencében!"
 
Úgylegyen! 
 
Kérjetek és megadatik néktek! Ha ketten kértek Jézus nevében valamit, és az nem ellenkezik Isten tervével, akkor az meg fog valósulni! 
 
Írjátok le a fenti kérést egy lapra, és ne szégyelljétek Isten segítségét kérni! Szóljatok ismerőseiteknek is erről az új mozgalomról! Szóljatok a vallási vezetőknek is, hogy a miséken imádkoztassák a népet a magyarság feltámadásáért, Jézus nevében!