FĹ‘oldal
RĂłlunk
HĂ­rek
KĂ©pek
Blog
Kapcsolat
2018-08-19 19:42:00
Ki az a liberálbolsevik?

 

 

Kishantosról szóló tényfeltáró cikkünk után sokan kiakadtak a „liberálbolsevik" jelző használata miatt, és nyomban veszett gyűlölködésbe kezdtek. Megjelent az ismert fajtájú troll is, aki nem olvasta el, mert talált az elején egy neki nem tetsző szófordulatot, de ennek ellenére úgy véli, hogy a hozzászólása hozzátesz valamit a világhoz. E heves reakciókat látva úgy érezzük, ideje tisztázni ezt a különös fogalmat: liberálbolsevik.

Ki az a liberálbolsevik - Torgyán.jpgA szó története valahova a 90-es évekbe nyúlik vissza, amikor Csurka István megalkotta, majd Dr. Torgyán József gyakran és hosszan megnyíló szájából hallottuk rendszeresen. Más idők voltak, akkoriban még nem nyomott agyon mindent a nyugatról hozzánk is beerőszakolt, kötelezően választható, polkorrekt öncenzúra. Ezért legfeljebb kósza nácizásokat kapott a Független Kisgazdapárt elnöke, hiszen nem volt több ez a szó egy elég világos politikai behatárolásnál. A koalíciós felsőirányítást ellátó, liberálisnak mondott SZDSZ, valamint a hozzá többséget biztosító, bolsevik és kommunista múltú MSZP végleges összefonódását nem is lehetett volna tömörebben és frappánsabban leírni. Mára azonban Torgyán doktor politikai pályája és az SZDSZ is a múlté, noha előbbit néha hiányoljuk egy picit. A pártelnök háttérbe húzódásával ez a remekül eltalált szó, hogy liberálbolsevik sajnos szintén kikopott a köztudatból. Évek óta megy itt a kevésbé kifinomult jobboldaliak részéről a komcsizás, ami viszont mára – lássuk be – tényleg idejétmúlt. Ki az a liberálbolsevik - Kuncze.pngAz MSZP, a nagyon helyesen az Alaptörvénybe is belefoglalt, bűnös pártállami múltja ellenére sem nevezhető ma már kommunistának, legfeljebb az emberiségellenes bűnök erkölcsi és jogi örökösének.

A 90-es években, éles logikával megalkotott liberálbolsevik szó erejét mutatja, hogy némileg módosult jelentéssel, de ma talán még pontosabban írja le az adott politikai oldalt. Az SZDSZ joggal megünnepelt kimúlásával senki sem gondolhatta komolyan, hogy ez a nemzetvesztő, velejéig gonosz és korrupt csapat is eltűnt Magyarországról. Erről aztán meg is bizonyosodhattunk, amikor Kuncze, Fodor Gábor és Ungár Klára nemrégiben együtt asszisztáltak hozzá, hogy az MSZP elnökeként is mindig szadeszosnak tűnő Gyurcsány lenyúlja a műsort Mesterházytól és az MSZP-től. A „liberál" rész tehát a baloldali ellenzék soraiban aktívan jelenlévő egyének miatt továbbra is teljesen indokolt.

Ki az a liberálbolsevik - Gyurcsány.jpg

A „bolsevik" kifejezés eredetileg többségit jelent, és az orosz szociáldemokraták többségét képező szélsőségeseket, a kommunistákat takarta. A kommunisták által, számos országban szabadjára engedett féktelen ösztönöket és gyűlöletet, valamint a döbbenetes kínzásokat, vérfürdőket és kivégzéshullámokat (Magyarországon 1919-ben és 1945-63 között) nézve világos, hogy a kommunizmus nem eszme, hanem egy gátlástalan hatalomszerzési és hatalommegtartási mód. Az egész semmi másról nem szól, mint a többségről, azaz a hatalomról. A mai bolsevikok már nem a korabeli bolsevik jelszavakat zengik. Könnyedén modernizálták a szlogenjeiket, hiszen az egész mögött továbbra sem az ország és a nemzet felemelését célzó eszme, hanem a pőre hatalomvágy áll. Amikor a kezükben van a hatalom, akár erőszakkal is megvédik azt. Ha kell, fegyvertelen tiltakozókat veretnek ronggyá, és lövetik ki a szemüket a pribékjeikkel. Ki az a liberálbolsevik - vörösterror 2.GIFAmikor viszont a bolsevikok nincsenek többségben, azaz nincsenek hatalomban, az az állapot a saját lényegükkel ellenkezik. Ez okozza, hogy habzó szájjal mennek neki minden lehetséges módon és eszközzel a hatalom pillanatnyi gyakorlójának. Dühöngésüknek semmi sem szab korlátot, egyetlen dolog miatt képesek csak visszafogni magukat: a hatalom megszerzéséig mézes-mázos hazugságokkal próbálják magukhoz édesgetni az egyszerű tömegeket, akikre aztán ugyanaz vár köszönetképp, mint a többiekre büntetésből. A bolsevikoknak nincsenek erkölcseik, lelkiismeretük, csak akkor szenvednek, ha nem bitorolják a hatalmat. De akkor nagyon. Szenvedésük olyan magasra képes hágni ilyenkor, hogy már a hatalmon lévő ellenségük hungarocellszobrának miszlikbe törése és meggyalázása is némi megkönnyebbülést jelent háborgó lelküknek. Ha tehetnék, letépnék Miniszterelnök Úr körmeit, villanyáramot vezetnének a heréjébe, és üvegcsövet dugnának a húgycsövébe, hogy széttörhessék. Sokan közülük családi hagyományból fakadóan szakértői az efféle „felvilágosult", „demokratikus" dolgoknak.

Ki az a liberálbolsevik - vörösterror 1.jpgA bolsevik technikák legalapvetőbb eleme, hogy azzal vádolják az ellenfelüket (akire egyébként mindenkor, feltétlenül ellenségként tekintenek), amit ők maguk követnek el. Épp ezért az egyszeri olvasó talán most zavarban van. A fent leírt magatartás ugyanis betűre egyezik azzal, amivel a baloldali ellenzék hangadói vádolják a Fidesz-KDNP kormányt, és amit a baloldali ellenzék hívei artikulálatlanul üvöltenek bárki arcába, aki a kormány intézkedéseit támogató érveket mond. Valóban nem lehet könnyű itt igazságot tenni, mégis van egy jó módszer. Tudjuk, hogy mindkét fél hangzatos eszméket ismételget, ám az egyikük fel is akarja építeni a nemzet boldogulását elősegítő országot, míg a másik – a bolsevik – csak a hatalmat akarja megkaparintani bármi áron, majd azt megszerezve, nagy ívben tesz az országra és népére. Annyiban „szerencsénk" van, hogy mindkét oldalt láttuk már hatalmat gyakorolni. Az természetes, hogy egyik sem tetszhet mindenkinek, így ez nem lehet mérce. Az már annál inkább, hogy megnézzük, kinek az idején rohadtak le az épületek, szegényedtek el az emberek, adósodott el ország és népe egyaránt, valamint került külföldi kézbe az ország termelőképessége. Minden valószínűség szerint ez a hatalomgyakorló a bolsevik. Ha pedig olyan hatalomgyakorlót látunk, aki nyilván szintén nem tetszik mindenkinek, ám a regnálása alatt épülnek-szépülnek a városok, csökken az emberek és az ország adóssága, a külföld elvtelen kiszolgálása helyett nemzeti érdekekben gondolkodik, és kollektív társadalmi jövőképet kínál, az nem bolsevik. Éppen ezért azonban, agyafúrt módon a bolsevik fogja lebolsizni. Meg lenácizni. Mindegy, hogy mi, nem baj, ha összefüggéstelen, csak lejárató legyen!

Ki az a liberálbolsevik - kiskutya.jpgŐszintén reméljük, hogy segíthettünk a tisztánlátásban, és a jóhiszemű emberek képesek lesznek felismerni a valódi, velejéig romlott bolsevikokat! Ebben maguk a bolsevikok is segítségükre lesznek, hiszen jó eséllyel itt fognak tobzódni a cikk alatt, mint a nyáladzva kerítést rágó, felheccelt őrzőkutya.