FĹ‘oldal
RĂłlunk
HĂ­rek
KĂ©pek
Blog
Kapcsolat
2024-01-28 08:30:00
Borax, DMSO, EMa, Informacio Magyarul

Borax (Na2-B4-O7) leirasa, oldat elkeszitese: Izületi fajdalom, izületi rendellenessegek, es csontritkulas eseteben. Kalziummal kapcsolatos zavar eseteben. Egy teaskanal jön egy liter desztillalt vizre. Ebböl a folyadekbol naponta 3-6 teaskanallal lehet bevenni, akar milyen alkalomkor, akar mivel. (leves, tea...) ez takarja a nap 9-18 mg elemi Bór potlasat a szervezetünkbe. Naponta minimum tiz ezred gramra (10 mg) van szüksegünk. Ha rendellenessegek vannak, 3x ennyit is be lehet venni, a tünetek elmulasaig. Eleinte (1-3 napig) a fajdalmak megerösülese elöfordul, nehany napig es utana altalaban jön a javulas.

DMSO tulajdonsagai, alkalmazasa: Izületi fajdalmak, randulasok nyitott sebek, es lassan hegedö sebek, valamit regi sebhelyeket is segitette a gyogyulasban, több ezer csoporttag beszamolasa szerint. 1:1 desztillalt vizzel kell higitani, olyankor felmelegszik a keverek akar 40 fokra. Tömör anyag hasznalata meleg erzest okoz a kezelt felületen. ez neha bör irritaciokat okoz. Ezert a higitas. Napegesnel, altalaban egeseknel is alkalmazhato. Öblinteseket a szajban, peldaul gyöker gyulladasos folyamatok vagy torokfajas, fogfajas eseteben: 3ml CDL (Chlordioxidoldat, 0,3%) 120 ml viz 2ml DMSO 50% Ebben a sorrendben összekeverni, es korty mennyisegben a szajban tartani 3 percig, (nem gurgulazni) majd kiköpni, amig elfogy a keszitett mennyiseg. Minden anyagot a börön kereszutül be lehet vinni a szervezetbe. Curcumin, Menthol, reszellt citromhej, stb, 1:1 DMSOval keverve es a börre felkenve. DMSO-t külsöleg, bevetellel es intravenasan is lehet alkalmazni.

EMa Effektiv Mikroorganismus. A folyadek tömör antioxidanst tartlamaz, valamint chelatizalt asvanyi anyagokat, amelyeket a bakteriumok a fejlödesül folyaman keszitenek. Ezek, valamint a bakteriumok önmaguk hatnak emesztesi rendellenessegek es rak ellen, ugy hogy a belflorat merlegelik, es ezzel az immunrendszert serkentik. Felfujodas ellen is hat, föleg a helyes taplalkozasi renddel együtt. Nagyszerü, olcso anyag.
 

MSM POR 99,9 % - 200 G
Az MSM (tudományos nevén Metil-szulfonil metán) egy a természetben megtalálható, színtiszta, szerves kén vegyület, mely jelen van minden élő organizmusban (ember, állat, növény). Több, mint 150 vegyület alkotórésze, vagyis az ember számára létfontosságú többek közt az egészséges kötőszövetek előállításához, az ízületi funkciók- és az immunrendszer megfelelő működéséhez és a hormonrendszer egyensúlyban tartásához.
Az MSM nem vitamin és nem gyógyszer!
Az emberi szervezetben a 4. legfontosabb tápanyag, amihez növények nyersen történő fogyasztásával juthatnánk (mivel az MSM hő hatására elbomlik).
Állaga hófehér, szagtalan kristály.
Kapcsolódó cikkek > Az ízületi betegségeinket nem muszáj elviselnünk
MIBEN SEGÍTHET AZ MSM?
• ízületvédő és jelentős javulásról számolnak be a különféle mozgás-szervi betegek
• gátolja az izomgörcsök kialakulását
• erősíti a hajat, a körmöt és a csontozatot
Ez az egyik legjelentősebb felfedezés a C-vitamin óta!
AZ EMBERI SZERVEZET SZÁMÁRA NÉLKÜLÖZHETETLEN ANYAG A KÉN
Testünk több, mint 150 vegyületének összetevője a kén, pl.: hormonok, enzimek, antitestek, antioxidánsok, mely által kikerülhetetlen. Alap esetben a növények nyers fogyasztásával tudnánk magunkhoz venni (amit ők a földből vesznek fel), de a mai bolond világban, ahol mindent feldolgoznak és túlfőznek ott ez szinte lehetetlen. Ha Ön szokott nyers zöldséget enni a piacról az már valami, de sajnos kevés. A termőföldek túl vannak hajszolva és kimerültek. Fele annyi tápanyag sincs bennük, mint évtizedekkel ezelőtt.
Az emberi test nagy mennyiségű ként tárol, mely főként a hajban, az izomzatban, a bőrben és a körmökben oszlik el. Volt már, hogy véletlen megperzselte a haját? Az a szúrós szag a kén tartalom miatt van.
A SÚLYOS KÉN HIÁNYÁNAK JELEI
• hosszadalmas sebgyógyulás
• gyomor- és bélrendszeri gondok
• emésztési problémák
• erős hegesedés
• töredező haj és körmök
• a fájdalommal szembeni túlzott érzékenység
• ízületi gyulladások
• memória zavar
• kimerültség
• pattanások
• depresszió
• allergiák
• stb.
BIZTONSÁGOS?
Maximálisan! Az MSM a világ egyik legkevésbé mérgező vegyülete; mérgezési rátája az ivóvízével egyenlő. Nem lehet túladagolni és nincs semmilyen mellékhatása!
Ha több MSM-et fogyasztunk a szükségesnél, szervezetünk - a megfelelő mennyiség felvétele után - 12 órán belül kiüríti a felesleget a vizelettel és a széklettel.
Ez az MSM por 99,9 % tisztaságú, GMO-, glutén- és adalékanyagtól mentes!
MENNYI MSM-RE VAN SZÜKSÉGE AZ EMBERNEK?
Az optimális adag kortól függően napi 4-5 g (2x egy teáskanál naponta), de 2x fél teáskanállal érdemes kezdeni pár napig, ha korábban még nem használtad. Ennél kisebb mennyiségnél elképzelhető, hogy nem lesz hatása.
HOGYAN HASZNÁLJUK?
Naponta akár 7 g kénre is szüksége lehet a szervezetnek, amit érdemes reggel és délután fogyasztani, de semmiképp sem este (energizáló hatása miatt). Az MSM olyan energialöketet adhat, ami egyeseknél álmatlanságot okozhat. Korunk előrehaladtával a test MSM tartalma egyre csökken, így teljesen normális, hogy egyre több kénre van/lenne szükségünk.
Szájon át: Az MSM-et lehet fogyasztani folyadékban elkeverve
Krém formájában: Az MSM tökéletesen fel tud szívódni bőrön keresztül is (transzdermálisan)! Keverje el a napi adagot némi ásványvízzel és kenje fel bőrére
FIGYELEM! Az MSM tartós levegőztetés, vagy magas hő hatására "megsemmisül"!
Az MSM-t nagy mértékben támogatja a C-vitamin, ezért ajánlott valamilyen C-vitamin tartalmú étellel-itallal együtt bevinni.
Körülbelül 2-4 heti, mindennapos MSM pótlás szükséges ahhoz, hogy komoly javulást tapasztaljunk, de az esetek többségében már 1-2 héten belül érezhető a változás